Pjesmice za bebe - ucilicaučilica
                                                                

                                                                                                                                          Pitch & Potch Pitch&Potch
   

RAZVOJNE IGRAČKE

razvojne_igracke_-_bebe

Postoji šansa da su sve te zvečkice i plišanci koje je vaša beba dobila kada se rodila, pa... pomalo djetinjaste za vašeg mališana. Učinite vrijeme igre zabavnijim (i stimulativnijim) pomoću ovih igračaka:

Velike kocke

Toliko očit izbor, da ga često previdimo. Kocke pomažu djeci da nauče koristiti obje ruke kako bi izvršili zadatak, i jačaju prste dok ih slažu. S 13 mjeseci, vaše će dijete vjerojatno znati staviti jednu kocku na drugu.

Velike puzzle

Puzzle uče kako slagati oblike, kao i koncept stavljanja nečega na predviđeno mjesto. Počnite s jednostavnim oblicima kao što su krugovi ili kvadrati koji nemaju vrh i dno. Zatim prijeđite na izrezane oblike (kao oblik auta) koji pristaju samo na jednu stranu.

Igračke za guranje

Mala djeca mogu se brže micati pomoću ovakvih igračaka, jer im one pruže potporu, što im je zabavno. Budući da mnoge slične igračke sviraju ili imaju neki drugi efekt, vaše će se dijete naučiti koncentrirati na hodanje, čak i kad je ometano drugim stvarima.

Kutije s oblicima

Staromodno? Da. No, ovakve igračke uče djecu da povežu oblik s odgovarajućom rupom, što im pomaže da razviju prostorno prepoznavanje, te im je demonstriran uzrok i efekt kad oblik upadne u kutiju.